Intravital Plus

!QMS Intravital Plus is een cosmetisch voedingssupplement dat in zijn samenstelling hoogwaardige ingrediënten heeft zoals OPC, vitamine B1 - thiamine, vitamine B2 - riboflavine, vitamine B3 - niacine, vitamine B6 - pyridoxine, vitamine B12 - cobalamine, vitamine E - toceforol en collageen.


OPC

OPC heeft een enorme anti-oxidatieve werking en gaat voortijdige celveroudering tegen. Het vertraagt het verouderings proces. OPC maakt 85% van de vrije radicalen onschadelijk. Vrije radicalen zijn onder meer stress, invloeden van het milieu, voeding, roken en ovematig zonnen. OPC wordt snel in het lichaam opgenomen en verdeelt zich ook zeer snel. Door dit snelle proces worden vrije radicalen onschadelik gemaakt. OPC versterkt de werking van vitamine C. Het is tienmaal langer actief in de huid en achttien keer sterker dan vitamine C. Ook is OPC veertig maal sterker dan vitamine E.


Vitamine B1 - Thiamine

Een tekort aan vitamine B1 – thiamine vermindert je mentale alertheid.


Vitamine B2 – Riboflavine

Een tekort aan vitamine B2 - riboflavine geeft kloofjes aan de neus, de mondhoeken of in de oorlel. Negatieve gevolgen zijn ook bloeddoorlopende, brandende ogen, staren en gevoeligheid voor licht.


Vitamine B3 – Niacine

En tekort aan vitamine B3 – niacine geeft erytheem vorming (roodheid), couperose, rosacea en vermoeidheid. B3 heeft een positieve werking op het denkvermogen. Het kan bij migraine een oplossing bieden. Ook speelt het een belangrijke rol in de cholestrol-huishouding. Eveneens vertraagt B3 de (slechte) cholesterol.


Vitamine B6 - Pyridoxine

Een tekort aan vitamine B6 – pyridoxine resulteert in huidaandoeningen, haaruitval, oedeemvorming en kalknagels. B6 zorgt er ook voor dat je mooi en egaal bruint.


Vitamine B12 - Cobalamine

Een tekort aan vitamine B12 – cobalamine resulteert in zenuwaandoeningen, bloedarmoede, degeneratie darmflora en vermoeidheid.


Vitamine E - Tocoferol

Een tekort aan vitamine E – tocoferol geeft huidaandoeningen (schilferen), een verminderde weerstand en menstruatieklachten.


Collageen

Het collageen (type 1) wordt met 65% bevoorraad. Collageen is een eiwit en zijn de bouwstenen van onze huid. In één capsule zit 500mg.


Co-Enzym Q10 en koper

Co-enzym Q10 en koper geven energie en het vermindert de diepte van de rimpels. Men kan het enkel in de vorm van een pil opnemen. Het heeft dus geen enkel nut in een crème. Het draagt bij tot het behoud van een normaal bindweefsel, functie van het immuun systeem en huidpigmentatie. Bekijk hier onze prijslijst

Je huid is Intravital Plus waard!!
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!contacteer ons

Samenvatting Intravital Plus:

  • Toevoegen van collageen van binnen uit door opname in de darm.
  • Beschermde functie tegen oxidatie, slechte cholesterol verbinding.
  • Beschermen van onze cellen, vaatwanden,…
  • Voorkomen dat de bloedplaatjes samen klonteren.
  • Vertragen het stresshormoon (cortisol)
  • Beschermen de cellen tegen agressieve zuurstof (milieu)
Top