Collageen

Collageen komt van het latijnse woord “collage” kleven of lijmen. Collageen lijmt, plakt zich aan vocht en is 6% van ons lichaamsgewicht. Collageen is één van de belangrijkste proteïnen (eiwitten) in het menselijk organisme.


Onder de factoren, die het vochtigheidsgehalte van de huid sturen, is collageen voor 70% verantwoordelijk en daarom absoluut nodig voor de jonge, strakke uitstraling van onze huid. In de loop der jaren, ziekte, stress, radicalen, menopauze,… verharden de collagenen en vindt de celvernieuwing steeds langzamer plaats. De huid begint collageen te verliezen - verliest vochtigheid, strakheid, elasticiteit – en er ontstaan rimpels.

Collageen is slechts zo groot als een molecule dat de huid het van buitenaf niet kan opnemen. Dr. Med. Eric Schulte (!QMS) heeft een medische oderscheiding ontvangen voor het spiltsen van een collageen molecule zodat deze wel kan opgenomen worden door de huid en bindt zich 300x met vocht. De formule is gepatenteerd.

In de !QMS Sets (Classic, Med sets) zitten er drie flesjes waaronder dag - & nacht collageen. Een synergetische werkende verbinding uit Atelcollageen (gepatenteerd), meervoudige hyaluronzuren met verschillende molecule grootte zitten in een flesje. Omega3 is ook toegevoegd als radicaal vanger. Ze vormen een depot effect, een langdurig vochtreservoir. Binden veel meer vochtigheid in de epidermis en geven een zijde zachte huid. De collagenen gaan dieper en werken sterker. Het is parabenen vrij.

We raden je aan om de huid te laten gewennen!! De huid is niet gewoon om 82% hoge, actieve werkstoffen te krijgen.

Huiduitslag kan de eerste weken voor komen maar gaat gewoon weer weg.

Een verjonging van 1 jaar & 8 maanden en is al na 3 maanden zichtbaar en wetenschappelijk aantoonbaar. Het tijdsverloop van de UV veroudering is dan al met 5 jaar vertraagd. Elke huidcel komt voort uit een voorgaande huidcel. Dus hoe mooier de cel, des te mooier de huid.Bekijk hier onze prijslijst  

Hoe langer men collagenen gebruikt, hoe mooier de huid, ongeacht de leeftijd. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!contacteer ons
Top