• Angélique C Huidtherapeute - Een Stralende gezonde huid binnen handbereik!
  • Angélique C Huidtherapeute - Een Stralende gezonde huid binnen handbereik!
  • Angélique C Huidtherapeute - Een Stralende gezonde huid binnen handbereik!

Wenkbrauwbehandeling

 

“Als je mooie wenkbrauwen hebt, heb je alles wat je nodig hebt in het leven”. Was getekend door Cara Delevingne”, het model dat de volle wenkbrauwen terug op de kaart heeft gezet. Sinds het topmodel enorm in beeld kwam, en met haar kenmerkende exemplaren, is de vraag naar volle wenkbrauwen flink toegenomen.

 

Dat wenkbrauwen het gezicht en de bijhorende uitdrukkingen kunnen maken en breken, is al bekend sinds de eerdere wenkbrauwtrends, ingezet door actrice Brooke Shields in de jaren tachtig.

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze definiëren je gezichtsuitdrukking, waardoor je scherper, zachter of soms juist strenger uitziet. Logisch dat mensen meer aandacht aan besteden aan epileren, vormen en kleuren van hun wenkbrauwen.

 

Wenkbrauwen zijn helemaal hot!!!

 

Wenkbrauwen shapen

We moeten de haargroeirichting van de wenkbrauwen accepteren, zodat je de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen kan behouden. Bij het shapen hoort natuurljk ook het weghalen van overtollige en wilde haartjes. Het weghalen van de wenkbrauwhaartjes buiten de natuurlijke vorm, valt onder epileren met pincet of met wax.

 

Wenkbrauwen epileren

Met pincet of met lauwe wax.
Een wenkbrauw styliste kan je wenkbrauwen netjes egaal krijgen.
Waxen is een vrij snelle methode om een grotere oppervlakte met haartjes te behandelen. De haartjes worden net als bij het epileren met een pincet inclusief de haarwortel verwijderd. Je hoeft het alleen niet één voor één te doen. Deze behandeling is heel efficiënt om een tijdje van haren af te zijn, maar kan wel een beetje pijnlijk zijn.

 

Wenkbrauwen verven

Het kan zijn dat de vorm van je wenkbrauwen eigenlijk prima is, maar dat je ze niet goed kan zien omdat ze te licht zijn van kleur. Je wenkbrauwen verven kan dan een fijne en vrij snelle oplossing zijn om ze beter naar voren te laten komen. Heb je geen zin in verf, semi-permanente (microblading) of permanente verf (laser, tattoo)? Maak dan gebruik van wenkbrauwgel of wenkbrauwpotlood. Je brengt dan ’s ochtends een laagje wenkbrauwgel met minerale kleurgel aan of je tekent je wenkbrauwen bij met minerale make-up, waardoor ze de hele dag gekleurd blijven en netjes in model zitten.Wenkbrauwen shapen en epileren € 10
Wenkbrauwen verven (shape & wax & colouring) € 25

Eye brow specialiste / wenkbrauw specialiste / Designing the perfect eye brow / creëren van jouw perfect passende brow / Diverse technieken shapen